Cooking experiences as diverse as the participants themselves – this is Jürgen Vigné’s underlying maxim in designing the various courses he offers.

During his one-day cooking classes, he demonstrates tips and tricks for preparing refined dishes that are also easily replicable in your own kitchen. Whether seasonal menus or ingredient-focused courses – being able to peek over the shoulder of Jürgen Vigné in a relaxed, informal atmosphere is not merely instructive, it is also highly inspiring.

Just as popular is the opportunity he provides to broaden your culinary expertise in a more personal setting, perhaps with friends or business associates, or to use group cooking as an approach to teambuilding within your business (customized, theme-focused cooking classes by arrangement for closed groups of 8 or more people).

Cooking Courses with Jürgen Vigné

Beginn der Kochkurse jeweils um 9.00 Uhr,
Ende des Kochkurses voraussichtlich 15.30 Uhr

im Preis inbegriffen sind:
Rezeptunterlagen, Champagneraperitif, Kochkurs Menü mit begleitenden Weinen, Kaffee und Mineralwasser

Preis pro Person € 198,00

Begleitperson ab 12.00 Uhr
Kochkurs Menü mit begleitenden Weinen, Kaffee und Mineralwasser

Preis pro Person € 98,00

Die Anmeldung ist nur gültig bei Bekanntgabe einer Kreditkartennummer oder Gutscheinnummer!

Bezahlung erfolgt am Tag des Kochkurses vor Ort, die Kreditkarte wird nur bei einem Storno belangt.

Storno:
Bis 21 Tage vor Beginn des Kochkurses ist die Stornierung kostenlos.

Nach dieser Zeit verrechnen wir die Kursgebühr zur Gänze, bzw. der Gutschein verfällt.

Kochkurse können auch an Dritte (Ersatzpersonen) übertragen werden.

Gerne stellen wir auch Geschenkgutscheine für unsere Kochkurse aus.

Gerne können Sie einen Kochkurs auch exclusive buchen. (Teilnehmeranzahl ab 8 Personen & nach persönlicher Vereinbarung)

Infos und Buchung unter: +43 (0) 662 / 66 12 42 oder restaurant(at)pfefferschiff.at